Aanleggen datanetwerken

Een feilloos werkend datanetwerk is vandaag de dag niet meer weg te denken in een bedrijf. Daarom besloten we om ons hierin te specialiseren. Wij bieden u deze service aan in de vorm van koper- of glasvezelbekabeling. Naargelang de nodige bandbreedte of snelheid, plaatsen wij de bekabeling in cat 5E/6/6A of 7 voor koper en multimode of singlemode voor glasvezel.

Sluiten

Testen / foutdetectie

Elk netwerk dat we afleveren, voorzien we van een testrapport, zowel voor koper- als glasvezelbekabeling. Op glasvezelkabels kunnen wij zowel power- als OTDR-testen uitvoeren. De OTDR-testen maken het mogelijk om de afstand tussen het meetpunt en de breuk te bepalen. Zo kunnen we boven- en ondergrondse fouten exact lokaliseren.

Sluiten

Afmonteren glasvezel

Wij kunnen fiber-laswerken aanbieden met het fusion splicing systeem voor pigtails alsook met splice-on-connectoren. Beide systemen zijn qua verzwakking en bedrijfszekerheid nog altijd het beste wat momenteel op de markt is.

Sluiten

Leveren pre-terminated fiber

Wij bieden kabels aan waarop de connectoren reeds zijn gemonteerd. U hoeft enkel het type kabel, de lengte en het type connectoren door te geven en wij bezorgen deze kabels met het nodige beschermingsomhulsel. Daarna kunnen deze zonder problemen door buizen en kabelbanen getrokken worden.  

Sluiten

Offerte aanvragen

Gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen of een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Over Computer Cabling Company

In de IT-wereld wordt men dagelijks geconfronteerd met de voortdurend evoluerende performantie-eisen inzake netwerkbekabelingen. Uitgebreide netwerken, steeds sneller werkende servers en clients, vereisen een optimale bekabeling als basis voor een feilloze datacommunicatie. Wij hebben ons in de voorbije 20 jaar dan ook gespecialiseerd om u deze service te kunnen bieden. Uiteraard dragen ook wij er zorg voor dat wij door voortdurende bijscholingen op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen deze uitermate belangrijke nevenactiviteit van het IT gebeuren. Wij willen u dan ook graag als partner bijstaan om dit onderdeel van de automatisering en datacommunicatie succesvol te implementeren. Neem een kijkje op onze site en overtuig uzelf.

Referenties

Offerte aanvragen

Bedankt voor uw vraag!

Bedankt voor uw vraag! Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen wij contacteren u zo snel mogelijk.

Ik vraag een offerte aan voor

Gelieve jouw e-mailadres in te vullen.
Gelieve jouw vraag in te vullen.

Kabel details *

Gelieve type kabel te kiezen.
Gelieve type fiber te kiezen.
Gelieve aantal vezels te kiezen.
m
Gelieve lengte in te vullen.
Gelieve type connectoren (kant A) in te vullen.
Gelieve type connectoren (kant B) in te vullen.
Gelieve akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Gelieve onderstaande velden correct in te vullen.

  • {{validation.errorMessage}}